nl fr

Word Babycenter-ambassadeur

 

Wat is een Babycenter-ambassadeur?

Als Babycenter-ambassadeur laten wij jou allerlei producten testen. Jij stuurt ons jouw mening door a.d.h.v. tekst en foto's, en in ruil daarvoor mag jij de producten houden! (Als je niet tevreden bent over het product, kan je ook een cadeaubon vragen ter compensatie.)

 

Waarom doet Babycenter dit?

Wij zien onze producten in actie bij echte gezinnen. Enerzijds leren wij zo onze producten nog beter kennen. Anderzijds kunnen wij jouw mening gebruiken in onze marketing.

 

Hoe wordt het materiaal dat ik doorstuur gebruikt?

Wij bekijken en bespreken alles intern. Als we de inhoud interessant vinden om te delen met onze klanten en volgers, zullen wij nagaan hoe we dit kunnen integreren in onze marketing.

Jouw akkoord wordt elke keer expliciet gevraagd. Jouw teksten of foto's zullen nooit zonder goedkeuring publiekelijk verschijnen.

 

Wat gebeurt er nadat ik mij kandidaat gesteld heb?

  1. Wanneer er een nieuw product is dat wij willen testen, zoeken we uit wie er geschikte kandidaten zijn. Eventueel sturen we enkele vragen naar sommige kandidaten om de meest geschikte te vinden.
  2. Als jij gekozen wordt, sturen wij jou het product gratis op. (Of, als je dat verkiest, mag je het ook in de winkel ophalen.)
  3. Je hebt maximaal acht weken de tijd om het product te testen. Aan het einde van die periode verwachten wij een verslag van hoe jij het product ervaren hebt.

 

Ik ben kandidaat