nl fr

Easy Care

Beschikbaarheid: In backorder

Je kan op twee oren slapen met deze nieuwste versie van de Babymoov-babyfoon Easy Care.

 
Dankzij z'n Digital Green-technologie combineert de Easy Care 2-babyfoon de voordelen van een digitale babyfoon met lage straling. De babyfoon kiest automatisch een storingvrij kanaal, zodat de ontvangst altijd kristalhelder is. In open ruimte heeft de Easy Care 2-babyfoon een bereik van 500 m. Is de ouderunit buiten bereik, dan geeft hij je een signaal. Hetzelfde doet hij als de batterijen bijna leeg zijn.

Dankzij de stemactivatie bespaar je energie: baby- en ouderunit verbinden pas als de baby-unit geluid oppikt. De baby-unit heeft ook een waaklampje, zo is het niet pikdonker in je baby's kamer.

Met de visuele geluidsindicatie op het scherm zijn de geluiden in de kinderkamer ook zichtbaar, zodat je zelfs in lawaaierige omgevingen het gehuil niet kan missen. Dankzij de riemclip neem je de ouderunit overal mee en hou je tegelijk je handen vrij.

De baby- en ouderunit werken met een adapter (inbegrepen) of elk op 3 AAA-batterijen (niet inbegrepen)
 
    • Digitale technologie.
    • Met waaklampje, visuele geluidsindicatie en stemactivatie (VOX).
    • Met dubbel alarm (auditief en visueel).
    • Ontvang levenslange garantie bij online registratie: zie website leverancier!
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    BACKORDER: min. 2-3 weken levertermijn Verbergen