nl fr

Axissfix authentic graphite

€329,00
Beschikbaarheid: Nabestelling

Dankzij het handige 360° draaisysteem van de autostoel AxissFix Plus graphite van Maxi-Cosi zit je baby makkelijk in de autostoel tot z'n 4 jaar.

 
Plaats de autostoel Axissfix Plus eerst tegen de rijrichting in tot 15 maanden (13 kg), daarna draai je de autostoel om tot je kindje 4 jaar is (18 kg).

Je kan de autostoel bevestigen in je auto dankzij het geïntegreerde IsoFix-systeem. Het veiligheidsharnas met 5-puntsgordel houdt je kleine spruit stevig op zijn plaats. Het extra stabiliteitsankerpunt aan de hoofdsteun zorgt voor nog meer stevigheid (verplicht). Een indicator laat je weten dat de autostoel correct bevestigd is.

De zijdelingse bescherming maakt de AxissFix Plus nog veiliger.

Voor je baby's comfort kan je de rugleuning verstellen in 4 verschillende standen.

Dankzij het 360° draaisysteem kan je de autostoel ook zijwaarts richten. Ideaal als je je kindje in de autostoel wil vastklikken of uit de AxissFix Plus wil halen. Je hoeft je niet in de auto over de stoel heen te buigen, maar draait de stoel vlot richting het portier waar jij staat. Maxi-Cosi dacht ook aan jouw comfort: de harnasgordels blijven automatisch openstaan. De hoofdsteun en het harnas kan je gelijktijdig in de hoogte verstellen, ideaal als je de autostoel omvormt tot een groep 1-autostoel. Zo zit het harnas steeds op de juiste hoogte voor je kleine spruit.

De bekleding van de AxissFix Plus is afneembaar en wasbaar.

Verkleinkussen inbegrepen.

Wat is i-Size?

i-Size is een Europese norm die geïntroduceerd werd in 2013 om meer veiligheid te garanderen.
De autostoelen die aan deze norm beantwoorden, hebben volgende essentiële kenmerken:
- Achterwaarts gericht vervoer van kinderen tot 85 cm (min. 15 maanden), vijf keer veiliger volgens onderzoek
- Bevestiging met het Isofix-systeem. De stoel heeft bevestigingshaken in de daarvoor bestemde gaten op de achterbank. Over het algemeen houdt een derde ankerpunt (top tether in de kofferbak of steun) de stoel ook op zijn plaats
- Getest op zijdelingse beveiliging
- Aandacht voor de grootte van het kind in de plaats van zijn gewicht of leeftijd.

Handleiding:
https://drupal-storage.production.djg.trimm.net/maxicosi/product-manual/MC8025_2018_maxicosi_carseat_AxissFix%20Plus_scenariomanual_014802567_LR.pdf
 
 
    • Kies uit de 4 zitstanden altijd diegene die je baby het comfortabelst vindt.
    • Met extra stabiliteitsankerpunt aan de hoofdsteun (verplicht).
    • Met zijdelingse bescherming.
    • Met verkleinkussen.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen