nl fr

Autostoel hoes pearl whale

Beschikbaarheid: In backorder

Onze unieke autostoelhoezen veranderen uw Maxi Cosi Pearl in een echt designaccessoire! Aarzel niet langer om in stijl en comfort met uw gezin te reizen! Onze klanten bestellen onze hoezen om hun 2wayfix te beschermen of om hun tweedehands autostoeltje op te knappen. Als u van plan bent uw 2waypearl door te verkopen, worden onze hoezen ook sterk aanbevolen. Uw autostoeltje blijft veel langer schoon en nieuw! Onze bekledingen zijn uitsluitend gemaakt van biologisch katoen gecertificeerd standaard 100 oeko-tex®, zodat uw kind comfortabel kan ontspannen en reizen.

We hebben er bewust voor gekozen om geen badstof te gebruiken, waardoor het veel te snel zweet. De hoofdsteun en stoelhoezen hebben een extra voering om gemakkelijker vocht op te nemen. Aan de andere kant is het reinigen van onze hoezen heel eenvoudig, ze ondersteunen perfect machinewas op 30 graden! Voor veel van onze hoezen bieden we ook gordelbeschermers aan waarvan de patronen en kleuren perfect bij elkaar passen.

Laat je verleiden door onze prachtige voetenzakken, onze kussens voor stokke babyset en stokke kinderstoelen, maar ook voor ikea Antilop kinderstoel, Nuna Leaf ligstoel en babybjorn.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen